Cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului Fanfarelor va avea loc la Timişoara, în 1 octombrie, iar invitaţi la manifestare sunt Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara ”Zece prăjini”. Parada fanfarelor va avea loc în Piaţa Victoriei din Timişoara, iar intrarea la spectacolul din cadrul manifestării va fi liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, duminică, 1 octormbrie, va avea loc cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului Fanfarelor.

La festival participă: Fanfara Garnizoanei Militare Timişoara, Fanfara ”Pro Amiciţia” din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, Fanfarele populare din Mercina, Bănia şi Răcăşdia – judeţul Caraş Severin, Fanfara din Giroc – judeţul Timiş, Fanfara Casei de Cultură ”Ion Cojar” din Recaş- judeţul Timiş.

”Evenimentul se bucură de prezenţa maestrului Ovidiu Lipan Ţăndărică care va oferi un recital împreună cu Fanfara «Zece prăjini»”, se arată în comunicat.

Programul festivalului începe de la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş şi continuă cu cel mai aşteptat moment, parada fanfarelor, care va avea loc în Piaţa Victoriei din Timişoara.

De asemenea, va avea loc un microrecital în faţa Operei, iar la Sala ”Capitol” din Timişoara, la ora 17.00, va avea loc spectacolul, intrarea fiind liberă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.