Academia americană de film a anunţat luni că 344 de lungmetraje sunt eligibile pentru ediţia de anul viitor a premiilor Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a fi eligibil spre a fi luat în considerare pentru nominalizare, un film trebuie să aibă premiera într-un cinematograf din regiunea Los Angeles până pe 31 decembrie şi să ruleze cel puţin 7 zile. 

 

Regulile Academiei mai prevăd că un lungmetraj trebuie să aibă o durată de peste 40 de minute şi trebuie să fie proiectat de pe peliculă de 35 mm sau 70 mm sau în format digital.

 

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020. Ceremonia va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles. Producătoarele galei vor fi Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.