Cassey Affleck a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, graţie evoluţiei sale din lungmetrajul ”Manchester by the Sea”, la cea de-a 89-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La această categorie – ”cel mai bun actor în rol principal” – au fost nominalizaţi Casey Affleck (”Manchester by the Sea”), Andrew Garfield (”Hacksaw Ridge”), Ryan Gosling (”La La Land”), Viggo Mortensen (”Captain Fantastic”) şi Denzel Washington (”Fences”).

Acesta este primul Oscar câştigat din Cassey Affleck. Actorul american a mai fost nominalizat la Oscarul pentru rol secundar în anul 2008 pentru interpretarea din filmul ”The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de membrii Academiei de film americane (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cea de-a 89-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar este prezentată de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.