Filmul „Emancipation” cu Will Smith, a cărui lansare era prevăzută pentru sfârşitul acestui an pe Apple TV+, va fi amânat pentru 2023 ca urmare a altercaţiei care a avut loc pe scena galei Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La mai mult de o lună după incidentul de la gala premiilor Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa Jada Pinkett Smith, consecinţele gestului se multiplică. Numeroase proiecte ale actorului în vârstă de 53 de ani sunt în pericol, aşa cum este şi noua producţie, „Emancipation”. 

Variety a scris că filmul mult-aşteptat ar urma să fie lansat în 2023, astfel încât actorul să nu poată fi nominalizat la Oscar. În acest lungmetraj, Will Smith îl interpretează pe Peter, un sclav pe o plantaţie din Louisiana, care decide să fugă către nord şi să se alăture Union Army după ce a fost bătut cu sălbăticie. 

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock ca urmare a unei glume despre tunsoarea soţiei sale Jada Pinkett Smith, pare a nu fi singurul motiv al schimbărilor în privinţa filmului. Regizorul Antoine Fuqua ar fi în prezent în plină postproducţie după filmările care au adunat întârzieri legate de uraganul Ida în sudul Statelor Unite şi a cazurilor de Covid din echipă. Un alt motiv avansat de Variety ar fi lunga listă a filmelor a căror lansare este prevăzută pe Apple TV+ la finalul anului. 

Chiar dacă şi-a prezentat scuze şi a fost exclus din Academie timp de 10 ani, alte proiecte ale actorului ar putea fi compromise. Producţia „Bad Boys 4” a fost oprită, la fel ca filmul de acţiune „Fast and Loose” pe care ar fi trebuit să-l realizeze David Leitch pentru Netflix. Gigantul de streaming a anulat şi „Bright 2” (deşi platforma a precizat că decizia sa nu are legătură cu „incidentul” în care a fost implicat actorul), în timp ce revenirea sa în „I Am Legend 2” rămâne incertă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.