Aventurile unor ninja care livrează colete neobişnuite vor putea fi urmărite la postul Boomerang, zilnic, începând cu 17 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un serviciu de livrare care oferă orice, oriunde şi oricând, nerestricţionat de timp şi spaţiu, condus de trei ninja mici cu puteri incredibile. Cei trei trăiesc şi lucrează împreună, sunt o echipă şi se completează perfect. Totuşi, uneori apar neînţelegeri.

Kiro este, din punct de vedere fizic, cel mai mic dintre ninja, dar, în acelaşi timp, şi bătrânul, liderul şi creierul echipei. Superputerea lui este faptul că poate căuta prin spaţiu şi timp pentru a găsi orice ar putea comanda un client.

Aka este forţa echipei, are temperament şi este cunoscut pentru lipsa de răbdare. Conduce camionul de livrare Ninja. El poate reduce temporar dimensiunea unui articol.

Konpeki este cel sensibil şi entuziast. Este mereu în căutarea unei aventuri, dar, uneori, se lasă purtat de val. Superputerea lui constă în faptul că poate călători în orice loc şi în orice moment şi îşi poate transporta întreaga echipă.

Kiro, Konpeki şi Aka sunt personaje misterioase. În general, nu comunică prea mult cu celelalte personaje, nimeni nu ştie cine sunt şi singura modalitate prin care pot fi contactate este prin formularele de comandă pe care le lasă în jur.

Aflat cu echipajul său în pragul unei revolte, un căpitan pirat şi papagalul lui comandă o comoară pentru a-i linişti pe toţi, iar cei trei ninja se trezesc într-o călătorie către piramidele egiptene.

Având nevoie de un balansoar în formă de cal pentru cadoul de ziua fiicei sale, un tată cere ajutor din partea Ninja Express, dar cele trei personaje principale se întorc cu legendarul cal troian.

Începând cu 17 ianuarie, episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 19:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.