Nicolas Cage şi soţia sa Riko Shibata aşteaptă primul lor copil împreună, a confirmat vineri un purtător de cuvânt al actorului pentru CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, în februarie 2021. În vârstă de 26 de ani, Shibata este cu 32 de ani mai tânără decât Cage, care a împlinit vineri 58 de ani. 

Se ştiu puţine lucruri despre relaţia lui Cage cu Shibata, care este japoneză. Potrivit revistei People, cei doi s-au cunoscut în Shiga, Japonia, în timp ce Cage filma „Prisoners of the Ghostland” în 2021. 

Actorul premiat de Academia americană de film, a cunoscut faima în anii 1980 şi a jucat în filme precum „Con Air”, „Face/Off"” şi „Leaving Las Vegas”. 

Cage a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette şi cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. El are doi fii: actorul Weston Coppola Cage, 31 de ani, din căsătoria cu Christina Fulton, şi pe Kal-El Cage, 16 ani, din căsătoria cu Alice Kim.

Actorul şi-a anulat cea de-a patra căsătorie, cu americana Erika Koike, după doar patru zile în 2019. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.