Nick Gordon, considerat responsabil de moartea în 2015 a prietenei sale Bobbi Kristina Brown, unica fiică a cântăreţei pop americane Whitney Houston, a fost găsit mort la vârsta de 30 de ani, a anunţat miercuri avocatul său pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bobbi Kristina Brown a murit în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce a înghiţit un "cocktail toxic" pe care i l-a preparat prietenul ei, în urma căruia a rămas inconştientă. Nick Gordon ar fi băgat-o cu capul în apă rece, lucru care i-a provocat leziuni cerebrale. 

Medicii legişti nu au reuşit să se pronunţe cu privire la caracterul accidental sau intenţionat al morţii. Autopsia a determinat faptul că Bobbi Kristina Brown a consumat alcool, morfină, cocaină şi marijuana înainte de a muri. 

În noiembrie 2016, un judecător civil american l-a condamnat pe Nick Gordon la plata a 36 de milioane de dolari daune către managerii moştenirii tinerei. Potrivit plângerii depuse de aceştia din urmă, Gordon ar fi făcut o criză de gelozie în seara morţii, după ce ar fi încercat "toată noaptea să găsească cocaină şi alcool".

Moartea lui Bobbi Kristina Brown a fost asemănătoare cu decesul mamei sale, găsită în cada unei camere de hotel din  Beverly Hills în 2012.

Avocatul lui Nick Gordon, Joe Habachy, a refuzat să explice circumstanţele morţii clientului său. 

"În ciuda încercărilor incredibile la care Nick a făcut faţă în aceşti ultimi ani, vreau să spun sincer că a muncit din greu pentru a rămâne demn şi îşi dorea mai presus de orice o viaţă fericită şi sănătoasă alături de familia sa", a spus avocatul într-un email pentru AFP. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.