Nick Cave & The Bad Seeds au mutat în 2021 turneul european pentru promovarea albumului „Ghosteen”, lansat anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul pentru promovarea celui de-al 17-lea disc al artistului australian împreună cu trupa The Bad Seeds trebuia să înceapă pe 22 aprilie, la Lisabona, şi să se încheie la jumătatea lunii iunie.

Acum, toate datele seriei de concerte au fost anulate. Turneul este programat să aibă loc între 10 aprilie şi 7 iunie 2021, primul concert urmând să aibă loc în Belgia, iar ultimul, în Israel.

„Împreună am păşit în istorie şi trăim acum în interior un eveniment fără precedent în vieţile noaastre”, a transmis Cave. „Uşor, toţi realizăm că trebuie să ducem vieţi foarte diferite pentru un timp - pe termen scurt, pe termen lung, cine ştie?!”.

Recent, muzicianul a lansat „Stranger Than Kindness”, colecţie de imagini, gânduri şi versuri de pe tot parcursul carierei lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.