Compania americană Netflix ar putea înregistra o creştere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Netflix, Reed Hastings, a declarat că se aşteaptă ca veniturile companiei pe care o conduce să ajungă anul acesta la 15 miliarde de dolari, o creştere cu 36 de procente faţă de cele 11 miliarde încasate anul anterior.

Netflix a depăşit pragul de 100 de miliarde de dolari în ianuarie. După anunţarea rezultatelor financiare pentru Q4, compania americană a ajuns la o valoare de 137,98 miliarde de dolari.

Conform CNN şi The New York Times, serviciul de streaming pregăteşte pentru cei 117 milioane de abonaţi o serie de emisiuni create de soţii Obama.

Acestea nu ar urma să aibă teme politice concrete, ci să meargă pe discuţii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Obama şi probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama câtă vreme a fost prima doamnă a Statelor Unite.

Obama nu este străin de platforma de streaming americană, acesta apărând recent în primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneşte că fostul preşedinte american ar fi un apropiat al şefului Netflix, Reed Hastings.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.