Un spin-off al serialului ”Stranger Things”, succesul răsunător al Netflix, este în curs de dezvoltare de către creatorii săi, fraţii Duffer, a anunţat platforma de streaming video, conform AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Saga ”Stranger Things”, una dintre cele mai vizionate de pe Netflix, îmbină genurile ştiinţifico-fantanstic, horror şi aventuri adolescentine într-o poveste a cărei acţiune este plasată într-un orăşel american din anii 1980, unde un grup de adolescenţi luptă cu monştrii care au apărut dintr-o dimensiune paralelă.

Cel de-al patrulea sezon difuzat recent a fost în fruntea clasamentului platformei Netflix al serialelor în limba engleză, care ia în considerare numărul de ore vizionate în 28 de zile de la lansarea unui serial.

Sezonul 4 din Stranger Things are deja 1,15 miliarde de ore vizionate, o cifră care ar trebui să crească şi mai mult, deoarece ultimul episod a fost difuzat abia săptămâna trecută. La nivel mondial, doar seria sud-coreeană Squid Game a reuşit să o depăşească.

Fraţii Matt şi Ross Duffer, creatorii şi regizorii serialului, au indicat că intriga serialului Stranger Things va fi definitiv finalizată pe parcursul unui al cincilea sezon, însă au stârnit curiozitatea fanilor, afirmând într-o scrisoare deschisă că ”multe alte poveşti incitante au rămas nespuse în lumea Stranger Things”.

Miercuri, Netflix a confirmat că un ”serial spin-off Stranger Things bazat pe o idee originală a fraţilor Duffer” este în lucru.

Universul întunecat şi ciudat va face şi el subiectul unei adaptări teatrale, regizate de Stephen Daldry (din serialul ”Coroana” - ”The Crown”).

Compania fondată de fraţii Duffer, Upside Down Pictures, are în lucru şi un proiect de adaptare live action a celebrei serii de benzi desenate japoneze ”Death Note”, şi un alt proiect bazat pe romanul ”Talismanul”, scris în colaborare de Peter Straub şi Stephen King în anii 1980.

Vestea înţelegerii dintre Netflix şi fraţii Duffer vine în timp ce platforma se află sub presiunea pieţelor financiare după ce a pierdut pentru prima dată abonaţi în acest an, după o perioadă lungă de creştere neîntreruptă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.