O mini-paradă de St. Patrick's Day va avea loc duminică, 19 martie, în parcul Herăstrău din Bucureşti, a anunţat organizatorul evenimentului, asociaţia Ireland Romania Network, pe contul ei de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia Ireland Romania Network îi invită pe locuitorii Capitalei să vină în parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulles, duminică, între orele 12.00 şi 15.00. 

La eveniment vor fi prezenţi cimpoieri din Donegal, dansatori de la STEYsha School of Irish Dance, Irish Way şi Ştefan Orheanu şi trupa The Irish Balladeers.

Artiştii vor participa la o paradă care va porni de la intrarea Charles de Gaulles şi se va opri în faţa unei scene amenajate în parcul Herăstrău, unde spectatorii vor putea să asiste la un spectacol ce va include muzică şi dansuri irlandeze.

Evenimentul va fi urmat de un concert susţinut de The Irish Balladeers.

Asociaţia Ireland Romania Network organizează acest eveniment cu ocazia sărbătorii Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei. 

În fiecare an, St. Patrick’s Day – Ziua Naţională a Irlandei  - este sărbătorită pe 17 martie şi reprezintă un prilej de bucurie şi de sărbători prelungite în toată lumea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.