Mii de turişti sunt aşteptaţi să petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Sfatului din Braşov. Anul acesta, Primăria a pregătit două seri de petrecere. În 30 decembrie, cei mai cunoscuţi DJ din Braşov vor mixa pe scenă, iar pentru 31 decembrie a fost pregătit un spectacol de lasere, urmat de un concert R.O.A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Distracţia începe în Piaţa Sfatului încă din 30 decembrie, cu DJ-ul braşovean Cosmin Soare şi DJ Lexu, unul din cei mai în vogă DJ din România. Partydul Kiss FM îi va ţine în priză pe cei din Piaţa Sfatului până spre ora 22.00. Este doar o pregătire a nopţii dintre ani, când Trupa 6, Paul Groove, DJ Dark şi MC-ul Marian Maican vor întreţine atmosfera până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduş, care se va produce cu 10 minute înainte de ora 0.00. Mii de artificii vor lumina cerul Braşovului, apoi R.O.A. va ţine petrecerea cel puţin până după ora 1.00”, anunţă Primăria Braşov.
 
Artificiile vor fi trase din zonele Cetăţuie, Turnul Alb, Coresi şi Bartolomeu, la înălţimi între 50 şi 250 de metri, la o cadenţă medie de tragere de 400-500 de lovituri pe minut.
 
La petrecerile în aer liber organizate în Piaţa Sfatului sunt aşteptaţi şi anul acesta mii de localnici şi turişti. De altfel, numeroşi turişti care vor petrece noaptea dintre ani la munte, în zona Valea Prahovei-Braşov, vor merge la petrecerea din Braşov, în condiţiile în care în niciuna dintre staţiunile de pe Valea Prahovei nu vor fi organizate evenimente publice de Revelion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.