Mii de timişoreni au asistat, joi, la deschiderea celei de-a zecea ediţii a Târgului de Crăciun şi la aprinderea iluminatului festiv de sărbători, oamenii participând, alături de primarul Nicolae Robu, la numărătoarea inversă şi aplaudând în momentul în care ornamentele au început să funcţioneze în Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva mii de timişoreni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Timişoara pentru a participa la deschiderea celei de-a zecea ediţii a Târgului de Crăciun şi la aprinderea iluminatului festiv de sărbători.

Primarul Nicole Robu a fost cel care a apăsat butonul pentru aprinderea luminiţelor, iar numărătoarea inversă a fost făcută de către edil, dar şi de către cei prezenţi pe platoul din faţa Operei din Timişoara.

”Sărbători fericite, stimaţi şi dragi timişoreni şi La mulţi ani”, le-a transmis Robu participanţilor.

Aprinderea iluminatului festiv a stârnit aplauze şi urale.

Aproximativ o sută de căsuţe au fost amplasate în centrul Timişoarei, unde se vând de la ornamente de Crăciun, căciuli şi fulare, până la produse tradiţionale.

Tot în Piaţa Victoriei din oraş a fost montat bradul de Crăciun, înalt de 16 metri şi adus din judeţul Arad. Acesta a fost împodobit cu sute de luminiţe şi numeroase ornamente. În apropierea bradului a fost amplasat un carusel şi a fost amenajat atelierul lui Moş Crăciun.

Joi seară, pe scena din Piaţa Victoriei, de unde primarul Robu a aprins iluminatul de sărbători, concertează Orchestra Timişoara Big Band, Ansamblul ”Timişul” cu soliştii Andreea Aleusan, Camelia Florea, Mihaela Petrovici, Petrică Moise şi Petrică Miulescu Irimică, Clar Band, Raluka şi Delia.

Seara se va încheia în jurul orei 22.00 cu un foc de artificii.

Târgul de Crăciun de la Timişoara este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, până în 8 ianuarie 2017.

Primpria Timişoara a alocat pentru Târgul de Crăciun suma de 300.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.