Mii de oameni sunt aşteptaţi, începând de vineri seară, la Zilele Oraşului Ploieşti, eveniment care se organizează anual, începând cu 2005, în preajma sărbătorii de Constantin şi Elena. Anul acesta sunt organizate concerte, târguri, spectacole şi expoziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bulevardul cu castani din Ploieşti, care face legătura între Gara de Sud şi centru, a fost transformat, în acest weekend, în zonă pietonală. Pe bulevard a fost amenajată o zonă de street food şi a fost amplasată o scenă unde vor avea loc concerte susţinute de Vunk, Irina Rimes şi Lidia Buble. 
 
Printre evenimentele organizate se numără concerte, spectacole, târg cu produse handmade şi workshop-uri, expoziţie de pictură, lansări de volume ale autorilor ploieşteni. În cadrul evenimentului care celebrează oraşul are loc şi Festivalul Naţional “Ion Luca Caragiale”, care include secţiunea Concurs scurt de proză şi secţiunea Concurs de teatru.
 
Concertele şi spectacolele programate în cadrul actualei ediţii a Zilelor Oraşului Ploieşti vor fi organizate pe scena amenajată pe Bulevardul Independenţei, în faţa Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud. 
 
Zilele oraşului Ploieşti se desfăşoară de vineri până duminică seară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.