Micul picnic ShortsUP va avea loc pe 25 iulie, atât online, cât şi offline. Filmele selectate pot fi vizionate pe platforma Tiff Unlimited, iar în Cluj-Napoca, Craiova şi Iaşi vor avea loc proiecţii în aer liber, începând cu ora 21.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am avut resursele şi capacitatea să organizăm o ediţie Marele Picnic în aer liber, în condiţiile de nesiguranţă şi incertitudine în care ne aflăm. Aşa că am revenit la ce contează de fapt la un picnic cinematografic: selecţia ShortsUP de scurtmetraje şi prieteni alături”, a transmis într-un comunicat Sabina Baciu, manager de proiect.

Scurtmetrajele selectate pot fi vizionate online pe platforma TIFF Unlimited – biletul costă 15 lei şi permite accesul la streaming online pe orice tip de ecran.

Proiecţii, la care accesul este gratuit, sunt programate la Cluj-Napoca, în FORM Cafe, Che Guevara, Napoca 15, în Craiova, la Alt 12 şi Toska, şi în Iaşi, la Cinema Bistro şi Acaju.

Ca în fiecare an, toate filmele din selecţia ShortsUP concurează pentru Premiul Publicului. Votul are loc online, pe shortsup.ro/competitie, iar publicul este invitat să voteze până duminică seară filmul preferat. Premiul constă în suma de 500 de euro. 

Fiecare film selectat va putea fi vizionat o singură dată, în intervalul 21.30 - 00.00, doar de pe teritoriul României, în urma achiziţionării unui bilet în avans de pe TIFF Unlimited.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.