Comedia românească „Miami Bici” şi filmul de aventuri „Sonic the Hedgehog”, bazat pe jocul video omonim, au debutat în fruntea box office-ului românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Jesús del Cerro, cu Matei Dima şi Codin Maticiuc în distribuţie, a fost vizionat 154.420 de spectatori şi a generat încasări de 3.354.715 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

„Sonic the Hedgehog”, regizat de Jeff Fowler, cu James Marsden, Jim Carrey şi Ben Schwartz în distribuţie, a fost vizionat în primul weekend de 42.508 de spectatori şi a generat încasări de 919.230 de lei.

Filmul de acţiune „Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys For Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence, a coborât două locuri, până pe trei, cu 12.107 spectatori şi încasări de 277.867 de lei în al şaselea weekend de la premieră.

Filmul de acţiune „Păsări de pradă şi fantastica Harley Quinn/ Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”, cu Margot Robbie şi Ewan McGregor în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a patra, în coborâre un loc, după ce în al treilea weekend de la debut, a fost vizionat de 8.032 de spectatori şi a generat încasări de 177.729 de lei.

„Insula fanteziilor/ Fantasy Island”, o versiune horror a serialului din anii 1970, despre o staţiune de pe o insulă magică, a coborât trei locuri în lista, până pe cinci. În al doilea weekend de la lansare, filmul a fost vizionat de 7.705 spectatori şi a generat încasări de 164.066 de lei.

Filmul de acţiune „Gangsteri cu stil/ The Gentlemen”, regizat de Guy Ritchie, cu Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant şi Colin Farrell în distribuţie, s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre două poziţii, după ce, în al patrulea weekend, a fost vizionat de 6.014 spectatori şi a generat încasări de 143.675 de lei.

Tot două locuri a coborât şi „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal. Filmul de aventuri s-a clasat pe şapte, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a fost vizionat de 6.194 de spectatori şi a generat încasări de 133.474 de lei.

Animaţia „Latte şi cristalul fermecat/ Latte & the Magic Waterstone” a ocupat locul al optulea, în coborâre o poziţie, după ce, în al treilea weekend, a fost vizionată de 6.485 de spectatori şi a generat încasări de 120.837 de lei.

„Parazit/ Parasite” al lui Bong Joon-ho, premiat anul acesta cu patru trofee Oscar, s-a menţinut pe locul al nouălea în clasamentul românesc. Filmul sud-coreean, câştigătorul de anul trecut al trofeului Palme dOr, a fost vizionat de 4.212 spectatori şi a generat încasări de 89.818 lei în al optulea weekend de la premieră.

Drama de război „1917: Speranţă şi moarte”, regizată de Sam Mendes, a coborât patru locuri, până pe zece, cu 3.734 de spectatori şi încasări de 87.819 lei în al cincilea weekend de la debut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.