Jurnalistul Piers Morgan, actorii Russell Crowe, Mia Farrow, Jane Seymour, Bryan Cranston, Vivica A. Fox, cântăreaţa Lily Allen, compozitorul Andrew Lloyd Webber şi grupul Duran Duran se numără printre vedetele din industria de divertisment care şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare în urma decesului actorului Roger Moore, care a murit marţi la vârsta de 89 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre primele celebrităţi care au reacţionat pe Twitter după apariţia în presă a anunţului referitor la moartea lui Roger Moore a fost vedeta de reality-show Kris Jenner. 

”Supremul James Bond... sunt întristată să aflu că Roger Moore a murit. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familia lui”, a spus vedeta americană.

Actriţa Jane Seymour, care a jucat alături de Roger Moore în filmul ”Live and Let Die” (1973), in care a interpretat rolul unei Bond Girl - Solitaire -, a dat publicităţii o declaraţie de presă: ”Sunt devastată de moartea lui Roger Moore. Primul rol principal al meu, cel de Bond Girl, era ceva nou şi înspăimântător pentru mine, însă Roger m-a ţinut de mână şi m-a ghidat pe întreaga durată a filmărilor. M-a învăţat ce înseamnă etica profesională şi modestia. Era atât de amuzant, amabil şi bun cu toată lumea din jurul lui şi, prin acest comportament, Roger m-a învăţat cum ar trebui să fie cu adevărat un star de cinema. Colaborarea lui de-o viaţă cu UNICEF mi-a arătat adevăratul înţeles al unui filantrop şi ceea ce înseamnă să oferi înapoi societăţii care te-a format. El a fost Bond-ul meu”.

”Oh, nu se poate. Ca şi cum această zi nu era deja suficient de tristă. Odihneşte-te în pace, Roger Moore. Un actor minunat şi un om adorabil”, a scris pe Twitter jurnalistul Piers Morgan.

Actriţa americană Vivica A. Fox a publicat şi ea un mesaj pe Twitter: ”Odihneşte-te în paradis! Roger Moore a murit azi. Era un gentleman şi un James Bond FABULOS”.

Cântăreaţa Lily Allen a publicat pe contul ei de Twitter o interjecţie pe Twitter - ”Whoa!” - înainte de a redistribui pe această reţea de socializare un articol despre moartea actorului Roger Moore.

Actorul Sam Claflin i-a adus şi el un omagiu starului decedat: ”Primul Bond pe care l-am văzut în cinema. Odihneşte-te în pace, Sir Roger”.

Actorul Russell Crowe a publicat un mesaj pe Twitter: ”Roger Moore. Te-am iubit!”.

Compozitorul Andrew Lloyd Webber a scris următorul mesaj: ”La revedere, dragul meu Roger”. 

”Puţini oameni sunt atât de buni şi de darnici precum era Roger Moore. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui. Ne va lipsi foarte mult, inclusiv la UNICEF”, a scris actriţa americană Mia Farrow.

Grupul Duran Duran, care a interpretat tema muzicală a filmului ”A View to a Kill”, cu Roger Moore în rolul principal, a distribuit pe Twitter mesajul ”Odihneşte-te în pace, Roger”. 

Actorul Roger Moore, unul dintre interpreţii personajului James Bond în franciza cinematografică omonimă, a murit la vârsta de 89 de ani, marţi. Roger Moore a interpretat rolul celebrului agent 007 în şapte filme din seria ”James Bond”, inclusiv în două dintre cele mai apreciate lungmetraje din această serie cinematografică - ”Live and Let Die” şi ”Spy Who Loved Me”.

Roger Moore, care a murit în Elveţia, va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii funerare private care va avea loc la Monaco, conform dorinţelor sale.

Roger Moore a fost cel de-al treilea actor invitat să interpreteze rolul James Bond pe marile ecrane, dar a rămas în memoria cinefililor şi cu rolurile din francizele ”Sfântul” şi ”The Persuaders”. A fost şi un activist dedicat activităţilor umanitare şi a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF în anul 1991.

În 1999, Roger Moore a primit Ordinul Imperiului Britanic în grad de Cavaler şi a fost înnobilat de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii în anul 2003 pentru acţiunile sale umanitare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.