Al treilea sezon al emisiunii ”Vedete în sălbăticie”, prezentată de Bear Grylls, cu cântăreaţa Mel B şi actriţa Courteney Cox între invitaţi, va fi difuzat de Discovery Channel, în fiecare luni, de la ora 20.00, începând din 27 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare episod al emisiunii va prezenta câte o vedetă care va renunţa la stilul obişnuit de viaţă ca să facă un curs rapid de tehnici de supravieţuire, informează Discovery Channel. 

În acest sezon, aventurierului Bear Grylls i se alătură Nick Jonas, actor şi cântăreţ premiat cu trei discuri de platină, Julianne Hough, actriţă şi coregrafă câştigătoare a premiului Emmy, fost jucător de baschet Shaquille O’Neal, cap de afiş în NBA Hall of Fame, Courteney Cox, actriţă premiată cu premiul Screen Actors Guild, Mel B, membră a juriului “America’s Got Talent” şi fostă membră a trupei Spice Girls, actriţa şi cântăreaţa Vanessa Hudgens, Lindsey Vonn, campioană mondială la schi şi medaliată cu aur olimpic în acest sport, şi campionul NFL Super Bowl Marshawn Lynch.

Ajungând în regiuni izolate, fiecare dintre participanţi va înfrunta condiţiile dure din sălbăticie timp de 48 de ore. Vedetele vor fi nevoite să îşi înfrunte fobiile, de la diverse animale sălbatice până la coborât în rapel pe stânci, parcurgând în ritm alert trasee solicitante, în locuri dintre cele mai diverse – din savana africană până în sălbăticia din Irlanda şi ţărmurile stâncoase din Corsica.

În primul episod, Bear Grylls îl duce pe Nick Jonas în Munţii Sierra Nevada, o regiune ostilă, unde gerul şi vânturile foarte reci nu sunt singurele obstacole pe care le vor avea de înfruntat. Fără a se lăsa întors din drum de diagnosticul lui de diabet de tip 1, Nick Jonas se străduieşte să iasă din zona de confort şi să treacă fără probleme toate provocările dificile lansate de Bear Grylls. Cei doi străbat munţi acoperiţi de zăpezi, evită avalanşe şi se dezbracă pentru a traversa cursuri de apă foarte reci, croindu-şi drum către punctul de ieşire din acea zonă.

În alte episoade, Bear Grylls o duce pe Julianne Hough pe un traseu în savana africană, Courteney Cox face o călătorie epuizantă prin zona muntoasă din Irlanda, Shaquille O’Neal ajunge în Munţii Adirondack, Lindsey Vonn face o expediţie de-a lungul ţărmului aspru al Insulei Corsica, Mel B înfruntă apele pline de rechini din largul coastei Irlandei, Vanessa Hudgens face o expediţie dificilă prin Munţii Sierra Nevada, iar Marshawn Lynch îşi verifică tehnicile de supravieţuire într-o aventură de două zile în Corsica.

Printre celebrităţile care au apărut în ultimii ani în emisiunile prezentate de Bear Grylls s-au numărat nume mari de la Hollywood, precum Kate Winslet, Kate Hudson şi Zac Efron, dar şi fostul preşedinte american Barack Obama.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.