Meghan Markle plănuieşte să revină la actorie, însă doar sub îndrumarea unor regizori consacraţi, cu speranţa de a-şi asigura un rol important, scrie ziarul Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta ducesă de Sussex, cunoscută iniţial pentru rolul din serialul „Suits”, este preocupată referitor la critici, a spus o sursă. Astfel, ea îşi doreşte să joace în regia unui cineast consacrat.

„Le-a spus agenţilor ei că vrea ca Ava DuVernay să facă parte din proiect şi că este nevoie de un scenariu corect”.

Regizoarea, scenarista, producătoarea şi actriţa Ava DuVernay, premiată în 2012 la Sundance pentru regia filmului „Middle of Nowhere”, a lucrat în ultimii ani cu nume ca Oprah Winfrey şi are o colaborare extinsă cu Netflix. În plus, ea este cunoscută pentru activismul social.

Deşi Markle a primit mai multe oferte în ultimele luni, consideră că majoritatea sunt de prost gust şi sub nivelul ei. 

După ce au renunţat la obligaţiile protocolare din cadrul familiei regale, anul acesta Markle, prinţul Harry şi fiul lor în vârstă de 11 luni s-au mutat în Canada. Recent, ei au părăsit ţara pentru Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.