Martha Stewart şi Snoop Dogg vor prezenta la VH1 o emisiune intitulată ”Martha & Snoop’s Dinner Party”, ce va avea premiera în această toamnă şi care va include momente culinare, interviuri şi discuţii amuzante cu invitaţi celebri, a anunţat postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare săptămână, Martha Stewart, producător şi realizator de emisiuni de televiziune, şi rapperul Snoop Dog vor invita prieteni celebri pentru o seară cu cocktailuri, feluri noi de mâncare, conversaţii şi multă distracţie. 

”La cina noastră vom exemplifica fascinaţia Americii pentru feluri de mâncare, distracţie şi vedete. «Martha & Snoop’s Dinner Party» va recrea concursurile de mâncare tradiţională în unele noi, într-o modalitate haioasă”, a explicat Martha Stewart. 

”Martha şi cu mine avem o legătură specială. Vom găti, vom bea şi ne vom simţi bine alături de prietenii noştri speciali. Abia aştept să vedeţi cum ne vom înţelege”, a spus cântăreţul. 

”Suntem încântaţi să fim parteneri cu Martha Stewart şi Snoop Dogg, două dintre cele mai populare vedete”, a spus preşedintele companiilor VH1 şi Logo TV, Chris McCarthy. 

Martha Helen Stewart s-a născut la 3 august 1941, în oraşul Jersey. Este una dintre cele mai cunoscute femei din Statele Unite, femeie de afaceri, scriitoare şi personalitate TV. În calitate de fondator al companiei Martha Stewart Living Omnimedia, ea a avut succes într-o varietate de afaceri, de la vânzări, la producţii şi comerţ electronic. A scris numeroase cărţi de gătit, este editor la revista Martha Stewart Living şi gazdă a unor emisiuni TV de mare audienţă precum ”Martha”, care a fost difuzată din 2005 până în 2012 şi ”Martha Stewart Living”, care a fost difuzată din 1993 până în 2005. 

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este un rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.