Actorul Marius Manole şi Olesea Nespeac au câştigat primul sezon al emisiunii-concurs ”Uite cine dansează”, difuzată de televiziunea Pro TV, luni seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorii au fost desemnaţi prin votul publicului, iar premiul a constat într-un cec de 100.000 de euro, sumă care va ajunge la fundaţia Hope and Homes for Children.

”Mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă în ultimul timp, pe lângă faptul că sunt sănătos. Total neaşteptat pentru noi, imprevizibil acest premiu. Am plecat cu gândul că o să plec foarte repede şi s-a întâmplat să ajungem în finală şi să mai şi câştigăm. Sunt foarte emoţionat şi mi se pare o chestie excepţională. Mă bucur foarte tare pentru că acest premiu merge la Hope and Homes for Children. Mulţumesc juriului, care a fost tolerant şi delicat. Mulţumesc tuturor!”, a spus Marius Manole la final, după ce i-a înmânat marele premiu în valoare de 100.000 de euro lui Ştefan Dărăbuş, director regional pentru Europa Centrală şi de Sud al organizaţiei Home and Hopes for Children. 

În finala emisiunii, ce a fost prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, au dansat concurenţii Alex Velea, Liviu Teodorescu şi Marius Manole, alături de partenerele lor – Ecaterina Dosan, Marica Derdene, respectiv Olesea Nespeac.

Juriul emisiunii a fost format din Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu şi Mihai Petre, care au notat fiecare reprezentaţie din cadrul emisiunii, de-a lungul a nouă săptămâni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.