Cântăreaţa americană Mariah Carey a înregistrat, din autoizolare, o versiune a piesei „Hero”, în semn de omagiu pentru lucrătorii din prima linie în lupta cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista a publicat înregistrarea pe YouTube la începutul weekendului şi aceasta a fost vizionată de peste 500.000 de ori.

„Ne găsim într-o perioadă unică în istorie, o perioadă ce nu ne permite să fim împreună în Săptămâna Mare. Dar sunt recunoscătoare că atât de mulţi stăm acasă, în siguranţă şi, făcând aşa, avem grijă unii de alţii. Suntem uniţi în acest efort şi în acest moment”, a transmis cântăreaţa, alături de videoclip.

Ea a mai spus că profită de acest moment pentru a recunoaşte „sacrificiul şi curajul celor care lucrează în fiecare zi în sprijinul comunităţilor” - echipele de intervenţie, medici, asistente, moaşe, poştaşi şi farmacişti. „Eroii care fac posibilă viaţa noastră cotidiană”.

„Hero”, lansată în 1993, este una dintre cele mai de succes piese ale lui Carey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.