Manechinul Emily Ratajkowski îl acuză pe cântăreţul Robin Thicke că i-a atins pieptul fără consimţământ în timpul filmărilor la videoclipul "Blurred Lines", lansat în 2013. Ea detaliază faptele în cartea "My Body", care va fi lansată luna viitoare şi din care Sunday Times a publicat un fragment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top modelul, în vârstă de 30 de ani în prezent, povesteşte că nu a avut nicio problemă cu faptul că a apărut nud în versiunea necenzurată a videoclipului. Până când Robin Thicke "a revenit pe platou puţin băut pentru a filma doar cu mine", a scris ea. 

"Deodată, am simţit din spate cum mâinile unui străin îmi atingeau sânii goi. M-am îndepărtat instinctiv, întorcându-mă l-am văzut pe Robin Thicke", continuă Emily Ratajkowski. "El a avut un rictus idiot şi s-a îndepărtat", a adăugat ea. "Vocea regizoarei s-a auzit: "Eşti bine?". 

Manechinul precizează că nu a vorbit public despre această experienţă mai devreme pentru că nu a vrut "să se gândească la asta" şi a vrut să protejeze "mediul bun de lucru" pe care regizoarea, Diane Martel, a vrut să-l impună la filmări cu celelalte două modele. 

Întrebată despre acest subiect de Sunday Times, regizoarea a confirmat afirmaţiile lui Emily Ratajkowski. "Îmi amintesc de momentul în care i-a atins sânii. Cu ambele mâini. El era în spatele ei, pentru că filmau din profil. Am strigat foarte agresiv: "Ce faci? S-a terminat!". Diane Martel a adăugat că Robin Thicke şi-a cerut scuze şi că nu ar fi făcut gestul dacă nu era băut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.