Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 1,6 milioane de lei în al doilea weekend de la premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Joachim Rønning a generat încasări de 1.674.870 de lei, în al doilea weekend, potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia.

„Maleficent: Suverana Răului” le are în centru pe Maleficent şi tânăra pe care a botezat-o, Aurora. Ele încep să pună sub semnul întrebării legăturile complexe de familie, pe măsură ce sunt atrase în direcţii opuse. Primul film „Maleficent” a fost lansat în urmă cu cinci ani şi a fost regizat de Robert Stromberg.

Şi „Joker” al lui Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, şi-a menţinut poziţia, a doua. În al patrulea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 32.943 de spectatori şi a generat încasări de 726.681 de lei.

Filmul premiat la Veneţia cu Leul de Aur spune povestea lui Arthur Fleck, un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

Thrillerul horror „O aplicaţie de coşmar/ Countdown”, regizat de Justin Dec, a debutat pe locul al treilea, cu 20.204 spectatori şi încasări de 414.455 de lei. Filmul o are în rol principal pe Elizabeth Lail. Ea întruchipează o asistentă care descarcă o aplicaţie ce pretinde că prezice momentul în care o persoană va muri. Află că mai are de trăit trei zile, astfel că face tot posibilul să îşi salveze viaţa.

Filmul de animaţie „Familia Addams/ The Addams Family”, bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi regizat de Conrad Vernon şi Greg Tiernan, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 376.242 de lei.

Lungmetrajul de acţiune „Zombieland: Rundă Dublă/ Zombieland: Double Tap”, cu Woody Harrelson şi Emma Stone în distribuţie, a debutat pe poziţia a cincea, cu 11.892 de spectatori şi încasări de 250.714 lei. 

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin şi Emma Stone au revenit în regia lui Ruben Fleischer după zece ani de la primul film „Zombieland”. În această continuare, protagoniştii au de-a face cu zombii evoluaţi, cu alţi supravieţuitori şi cu provocările noii şi improbabilei familii pe care o formează. Columbus, Tallahasse, Wichita şi Little Rock se mută într-o zonă în care trebuie să facă faţă pericolului care se iveşte la fiecare colţ.

Producţia SF „Gemini: Conspiraţia/ Gemini Man”, regizată de Ang Lee, cu Mary Elizabeth Winstead, Will Smith şi Clive Owen în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe şase, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 9.406 spectatori şi a generat încasări de 216.918 lei.

Animaţia „Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable” a coborât tot trei locuri, până pe şapte, cu încasări de 192.350 de lei şi 10.182 de spectatori în al treilea weekend de la premieră.

„Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez în rol principal, s-a clasat pe poziţia a opta, în coborâre trei locuri, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a fost vizionat de 3.962 de spectatori şi a generat încasări de 92.033 de lei.

Thrillerul horror „Scapă cine poate/ Ready or Not”, regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett, a coborât, de asemenea, trei poziţii, până pe nouă, cu încasări de 66.665 de lei şi 2.961 de spectatori în al treilea weekend de la debut.

Filmul fantastic „Paradise Hills”, cu Eiza González, Milla Jovovich, Emma Roberts, Awkwafina şi Danielle Macdonald în distribuţie, a debutat pe locul al zecelea, cu încasări de 51.492 de lei şi 2.535 de spectatori. Acţiunea se petrece într-o şcoală de lux, aparent idilică, unde tânăra Uma este trimisă pentru a fi adusă „pe drumul cel bun”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.