Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii" din Republica Moldova, are COVID-19, fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, conform fiului său Corneliu Botgros, care a precizat că starea acestuia este stabilă, dar are nişte complicaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lui Corneliu Botgros, mai mulţi artişti din Orchestra Naţională de Muzică Populară "Lăutarii" ar fi fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus.

"Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei", a declarat Corneliu Botgros, conform Deschide.md.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităţilor sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.