Madonna l-a criticat în repetate rânduri pe preşedintele-ales Donald Trump şi a spus că îi este ruşine că este americancă într-un spectacol la Miami, organizat cu ocazia unei licitaţii în urma căreia a strâns 7,5 milioane de dolari pentru fundaţia ei din Malawi, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini cu preşedintele ales Donald Trump au apărut pe ecranele din spatele ei când a interpretat cântecul "You know that you're toxic". 

Cântăreaţa a dezvăluit că a fost în patul lui Donald Trump, atunci când a pozat pentru o revistă când magnatul nu era acasă. Şedinţa foto a fost făcută în "cearşafurile ieftine", spunând: "Nu era bumbac egiptean pentru că toţi ştim ce simte el pentru musulmani, nu-i aşa?".

Madonna a vorbit şi despre starea nativilor americani şi a întrebat de ce pământul lor a fost distrus. "Mă face să-mi fie ruşine, ruşine că sunt cetăţean american, ruşine că sunt om, cu adevărat", a spus ea înainte de a interpreta piesa din 2003, "American Life". 

Petrecerea a avut loc la cel mai mare târg de artă din America de Nord, Art Basel Miami Beach, care atrage colecţionari de artă foarte bogaţi şi celebrităţi din toată lumea. 

Printre invitaţii, care au plătit cel puţin 5.000 de dolari intrarea, au fost Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, Courtney Love şi James Corden.

Înainte de concertul de o oră, Madonna a licitat piese din colecţia personală de artă, care au inclus şi trei fotografii semnate Herb Rotts, de la nunta ei cu Sean Penn din 1985, care au fost adjudecate cu 230.000 de dolari. 

Alte loturi au fost un tablou de Damien Hirst, un spectacol privat oferit de magicianul David Blaine şi un weekend în casa din Palm Springs a lui Leonardo DiCaprio, care s-au vândut cu 140.000 de dolari. 

Sean Penn a licitat şi el. La un moment dat, Madonna a coborât în public şi a oferit unui bărbat un dans în poală. Ea a luat scaunul pe care a dansat şi a spus că vrea să-l liciteze, spunând că 600 de dolari ar trimite o fată din Malawi la şcoală. Scaunul s-a vândut cu 10.000 de dolari. 

Madonna l-a înfiat pe David, de 11 ani, dintr-un orfelinat din Malawi, acum mai mult de 10 ani. Atunci, ea spunea că nu ştie unde este Malawi. David a avut pneumonie şi malarie. Mama lui a murit la naştere, iar fraţii lui de asemenea au murit. 

El a fost prezent la eveniment şi a prezentat-o pe cântăreaţă, spunând audienţei: "Îmi dau seama că eu sunt norocosul". 

Madonna a arătat videoclipuri din Malawi, cerând ajutor pentru a construi o clinică pediatrică şi o unitate de terapie intensivă la spitalul de acolo. Jumătate din populaţie are sub vârsta de 15 ani, potrivit fundaţiei ei, Raising Malawi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.