Madonna a fost externată din spital şi este acasă şi se simte mai bine după o perioadă de terapie intensivă, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vestea stării sale de sănătate a fost împărtăşită de managerul ei, care a spus că a suferit o "infecţie bacteriană gravă".

În vârstă de 64 de ani trebuia să înceapă un turneu mondial de şapte luni în următoarele săptămâni, dar a fost nevoită să îl amâne.

Ea a fost transportată la casa ei din New York cu o ambulanţă privată, a declarat o sursă pentru CNN, adăugând: "Este în regulă".

Madonna, care este foarte discretă în ceea ce priveşte problemele de sănătate, se afla în ultimele etape ale repetiţiilor înainte de amplul său turneu mondial.

Turneul Celebration urma să înceapă în Canada peste două săptămâni, înainte de a vizita 45 de oraşe din întreaga lume.

Acesta ar urma să fie cel de-al 12-lea turneu al său, marcând 40 de ani de implicare în industria muzicală.

Cântăreaţa a primit mii de mesaje de susţinere online de când managerul Guy Oseary a făcut miercuri o declaraţie despre starea ei de sănătate.

Detaliile privind continuarea turneului nu au fost încă anunţate, iar Oseary a declarat: "În acest moment trebuie să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul".

"Vom împărtăşi mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate"., a mai spus el.

Nu este clar ce a cauzat iniţial infecţia bacteriană a Madonnei, dar medicii spun că aceasta a devenit extrem de gravă şi a necesitat tratament la terapie intensivă.

Infecţiile pot evolua într-o afecţiune care pune în pericol viaţa, numită septicemie sau otrăvire a sângelui.

Aceasta este o urgenţă medicală şi apare atunci când organismul dezvoltă o reacţie extremă la infecţie.

Fără un tratament adecvat, poate duce la deteriorarea ţesuturilor, a organelor şi chiar la deces.

Cel mai adesea, infecţia iniţială care declanşează aceste evenimente începe în plămâni, piele, sistemul urinar sau tractul digestiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.