Mac Davis, compozitorul de muzică country care a creat "In The Ghetto" şi "A Little Less Conversation" pentru Elvis Presley, a murit la vârsta de 78 de ani, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a murit ca urmare a unei operaţii pe inimă, a anunţat agentul său Jim Morey într-un comunicat. 

"Mac Davis a fost clientul meu pentru mai mult de 40 de ani şi, mai important, cel mai bun prieten al meu", a spus Morey. "A fost o legendă a muzicii, dar cea mai importantă realizare a sa a fost de soţ iubitor, tată, bunic şi prieten. Îmi va lipsi să râd de aventurile noastre pe drum şi de înţeleptul său simţ al umorului". 

Mac Davis a scris sau colaborat la scrierea unor melodii celebre, între care "In The Ghetto", care a marcat marea sa întoarcere în 1969 în fruntea topurilor. 

Tot el a compus "A Little Less Conversation" (1968) şi "Don't Cry Daddy" (1969). Artişti precum Kenny Rogers, Dolly Parton, Rascal Flatts şi Glen Campbell au înregistrat compoziţii ale sale.

În 1972, Mac Davis a rămas trei săptămâni în fruntea clasamentului Billboard cu "Baby, Don't Get Hooked on Me". El a semnat şi alte melodii pop şi country, precum: "One Hell of a Woman", "Stop and Smell the Roses", "I Believe in Music" şi "Rock 'n' Roll (I Gave You the Best Years of My Life)".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.