Lungmetrajul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rol principal, va rula în cinematografele româneşti din 4 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Warner Bros. Pictures, premiată anul acesta la Veneţia cu Leul de Aur, îi are în distribuţie pe Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Shea Whigham şi Brett Cullen.

Cu o viziune complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă şi fascinantă, care nu poate fi inclus unui stereotip. 

Juriul competiţiei Festivalului de la Veneţia a spus despre film că este „remarcabil”, cu o interpretare „magnifică”, „o reflecţie asupra antieroilor, unde duşmanul este sistemul”.

Cineastul a precizat: „Am încercat să facem un film cu care să relaţioneze toată lumea. Nu vrem să îl definim în vreun fel. Nu vrem să îl punem într-o cutie. E greu ca cineast să fac asta”.

Todd Phillips a scris scenariul împreună cu Scott Silver şi este producător alături de Bradley Cooper şi Emma Tillinger Koskoff.

Filmul „Joker” va avea premiera pe marile ecrane din ţară din 4 octombrie, şi în format Dolby Atmos, IMAX şi 4DX. Va fi distribuit de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.