Louie Anderson, actor premiat cu Emmy şi găzdă a emisiunilor-concurs, a murit, vineri, în Las Vegas, la vârsta de 68 de ani, după o luptă cu cancerul, a anunţat Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un actor de stand-up experimentat, cu o carieră de peste patru decenii, Anderson a reuşit în calitate de comediant în 1984, când a interpretat un set din „The Tonight Show Starring Johnny Carson”.

A jucat într-o comedie specială la Showtime în 1987, a avut apariţii TV regulate în emisiuni de noapte şi în filme precum „Ferris Bueller’s Day Off” în 1986 şi „Coming to America” în 1988.

În 1995, Anderson a produs, creat şi a jucat în seialul original de animaţie la Fox „Life With Louie”. 

În ultimii ani, Anderson a fost apreciat pentru interpretarea din serialul de comedie „Baskets”. 

Recent, Anderson şi-a reluat rolul din „Coming to America”, cu continuarea din 2021 „Coming 2 America”, şi a apărut ca invitat în sezonul 3 al serialului original HBO Max „Search Party”. Din 2017, era prezent frecvent la emisiunea-concurs „Funny You Should Ask”.

Anderson are două surori, Lisa şi Shanna Anderson.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.