Actriţa Liv Tyler şi logodnicul ei, Dave Gardner, şi-au cumpărat o locuinţă în valoare de 11,25 de milioane de lire sterline în vestul Londrei, pentru ca agentul sportiv să fie mai aproape de cel mai bun prieten al său, fostul fotbalist englez David Beckham, informează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia Beckham trăieşte în Londra, într-o vilă în valoare de 31,5 milioane de lire sterline. Dave Gardner şi David Beckham sunt de mulţi ani cei mai buni prieteni. 

Noua casă a actriţei Liv Tyler şi a logodnicului ei, care locuiesc în nordul Londrei de mulţi ani, are patru etaje şi şapte dormitoare.

Liv Tyler şi Dave Gardner sunt logodiţi din septembrie 2015 şi au împreună un fiu, Sailor, în vârstă de doi ani, şi o fiică, Lula, în vârstă de un an.
Actriţa, în vârstă de 40 de ani, mai are un fiu, Milo, în vârstă de 11 ani, din mariajul ei anterior cu cântăreţul Royston Langdon.

Născută pe 1 iulie 1977 în New York, Liv Rundgren Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului fotomodel Bebe Buell. Ea a jucat în filme precum trilogia ”Stăpânul inelelor/ Lord of the Rings”, ”Rock'n'roll/ That Thing You Do!”, regizat de Tom Hanks, ”Dragoste şi răzbunare/ Inventing the Abbotts”, ”Armageddon - Sfârşitul lumii?/ Armageddon”, ”Necunoscuţii/ The Strangers”, ”Incredibilul Hulk/ The Incredible Hulk” şi ”Frank şi robotul/ Robot & Frank”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.