Lisa Marie Presley a suferit un al doilea stop cardiac la spital, unde fusese transportată după ce a fost găsită inconştientă la domiciliul ei, iar familia a semnat un ordin DNR, care prevedea ca ea să nu fie resuscitaă, informează TMZ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, Lisa Marie Presley a fost declarată în moarte cerebrală după ce a fost internată la spital joi, iar medicii au plasat-o în comă indusă şi era susţinută în viaţă de aparate.

Dar ea a suferit un al doilea stop cardiac în spital, iar, deoarece era deja în moarte cerebrală, familia a cerut să nu fie resuscitată.

Joi, menajera Lisei Marie ar fi fost cea care a găsit-o inconştientă în dormitorul ei. Atunci ea ar fi suferit primul stop cardiac. Fostul soţ al Lisei, Danny Keough, a fost cel care a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Chiar dacă erau despărţiţi, ei locuiau împreună de ceva timp, iar Danny tocmai se întorsese acasă după ce a dus copiii la şcoală.

Ea avea 54 de ani şi va fi înmormântată lângă tatăl şi fiul ei la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland.

A fost singurul copil al „Regelui Rock’n’Rollului”, Elvis Presley.

Fiul lui Presley, Benjamin Keough, s-a sinucis în august 2020, la vârsta de 27 de ani.

Ea mai are trei fiice - Riley Keough, actriţă, şi gemenele Finley şi Harper Lockwood,



 

 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.