Linkin Park va lansa vineri un cântec inedit cu solistul Chester Bennington, la şase ani de la moartea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântecul, intitulat „Lost”, este prezentat cu ocazia a 20 de ani de la lansarea discului „Meteora”. Formaţia a distribuit pe reţelele de socializare un fragment. 

 

Linkin Park a avut o pauză din 27 octombrie 2017, după concertul tribut „Linkin Park and Friends: Celebrate Life in Honor of Chester Bennington”. Mike Shinoda, co-fondatorul grupului, a negat, în aprilie, o reformare.

„Nu sunt planificate turnee, nici melodii noi, nici albume în lucru”, a spus el pe Twitch. 

Grupul a declarat că nu vrea să-şi înlocuiască solistul.

Chester Bennington s-a sinucis prin spânzurare pe 20 iulie 2017. Se lupta cu alcoolul şi drogurile şi a dezvăluit în trecut că se gândise deja la sinucidere, după ce a fost abuzat sexual de un bărbat în copilărie.

Era cunoscut pentru melodiile sale precum „Numb”, „In the End” şi „Faint”. Albumul Linkin Park, „Meteora”, s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume şi este considerat unul dintre cele mai bune albume de muzică alternativă din istorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.