Ric Ocasek, liderul trupei americane The Cars, a murit din cauza unor complicaţii survenite în urma unei operaţii pe cord, potrivit medicului legist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa americană a scris că muzicianul suferea de ateroscleroză şi hipertensiune. În urma autopsiei, a fost descoperit şi un emfizem pulmonar.

În mai puţin de 24 de ore de la transmiterea veştii că Ocasek a murit, luni seară, soţia lui, Paulina Porizkova, a povestit într-un mesaj publicat pe Instagram că artistul a murit în somn, după o operaţie.

„Ric era acasă, recuperându-se foarte bine după operaţie. Cei doi fii ai noştri, Jonathan şi Oliver, şi cu mine ne asiguram că este confortabil”, a povestit ea. „L-am găsit încă dormind când i-am dus cafeaua de duminică dimineaţă”, a continuat ea, apoi a constatat că murise pe parcursul nopţii.

Cei doi s-au căsătorit în 1989 şi erau separaţi din 2017. Porizkova a apărut în mai multe videoclipuri pentru piesele trupei The Cars.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.