Actorul american Leonardo DiCaprio va produce şi va juca într-un film despre Sam Phillips, faimosul producător de muzică din Memphis, cel care a lansat cariera unor voci precum Elvis Presley, Ike Turner, Johnny Cash şi Jerry Lee Lewis, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest film, Paramount Pictures a achiziţionat drepturile de autor pentru a adapta cartea "Sam Phillips: the Man Who Invented Rock’n’Roll", semnată de Peter Guralnick, şi l-a angajat pe DiCaprio să devină un vehicul pentru acest proiect, potrivit Deadline.

Mick Jagger ar fi fost invitat să i se alăture lui DiCaprio, după ce a produs serialul HBO "Vinyl",abandonat după un sezon. DiCaprio mai are de găsit un scenarist şi un regizor.

Sam Phillips – care a condus case de discuri, a fost producător şi DJ – a avut un rol vital în dezvoltarea rock’n’roll-ului în anii 50, mai ales prin descoperirea lui Elvis Presley.

Anunţul făcut vineri încheie o săptămână plină de evenimente pentru DiCaprio.

Luni a dezvăluit planuri de a produce o adaptare după desenele animate Captain Planet din anii 90, despre un supererou care luptă împotriva poluării. Jo, presa de profil a scris că e aproape de a semna producţia şi de a juca într-o adaptare a cărţii "Truevine", de Beth Macy, în care doi tineri de culoare din sudul segregat rasial al SUA sunt răpiţi şi plimbaţi cu circul ca nişte "ciudăţenii".

Recent, DiCaprio a câştigat primul său Oscar pentru rolul din "The Revenant". Ultimul său proiect, documentarul "Before the Flood" despre schimbările climatice, pe care îl produce şi în care apare, a fost distribuit deja în cinematografele din SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.