Lady Gaga va juca într-un film regizat de Ridley Scott despre familia Gucci şi uciderea nepotului fondatorului casei de modă Guccio Gucci, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci. Reggiani a fost părăsită după 12 ani de căsătorie de Maurizio Gucci, în 1985, pentru o femeie mai tânără. 

Patrizia Reggiani a fost judecată şi condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului soţ în 1995. Ea a fost numită Văduva Neagră în timpul procesului. A ispăşit o pedeapsă de 18 ani, fiind eliberată din închisoare în 2016. 

Pentru Lady Gaga este al doilea rol în film după cel din "A Star is Born", regizat de Bradley Cooper. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea sa şi a câştigat un premiu Oscar pentru că a scris cântecul "Shallow" de pe coloana sonoră. 

Povestea despre asasinarea lui Gucci este scrisă de Roberto Bentivegna, bazată pe cartea "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed", de Sara Gay Forden. 

Scott va produce filmul, împreună cu Giannina Scott şi Scott Free Productions.

Recent, Ridley Scott a regizat "All the Money in the World" despre răpirea lui John Paul Getty III. Scott a fost nominalizat la premiile Academiei pentru cea mai bună regie a filmelor "Thelma & Louise", "Gladiator" şi "Black Hawk Down" şi pentru "cel mai bun film" - "The Martian". El regizează drama istorică "The Last Duel", cu Ben Affleck, Matt Damon şi Adam Driver pentru Disney-Fox.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.