Lady Gaga şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că se află în spital şi că este nevoită să-şi anuleze concertul de vineri de la Rock in Rio din cauza unor "dureri fizice puternice", informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Brazilia, sunt devastată pentru că nu mă simt bine şi nu pot ajunge la Rock in Rio. Aş face orice pentru voi, dar trebuie să am grijă de mine acum", a scris ea pe Instagram. 

"Lady Gaga suferă de dureri fizice severe care i-au afectat abilitatea de a mai cânta", se arată într-un comunicat pe contul de Instagram al artistei.

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani a mărturisit recent că suferă de fibromialgie, care îi provoacă dureri multiple, difuze, însoţite de stări de indispoziţie. 

Ea şi-a anulat luna trecută şi un concert la Montreal, Canada, din cauza unei laringite. 

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.