Lady Gaga a lansat, vineri, single-ul ”Perfect Illusion” şi a confirmat colaborarea cu Florence Welch pentru următorul său album, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înregistrarea ”Perfect Illusion” a fost produsă de cântăreţul Kevin Parker, membru al grupului Tame Impala, alături de Mark Ronson şi BloodPop, care a produs single-ul ”Sorry” al lui Justin Bieber.

Pentru viitorul album, Lady Gaga a mai colaborat cu Beck şi Father John Misty.

”Eu şi Florence am înregistrat un duet. Am început să lucrez la o idee pentru o melodie pe care chiar mi-am dorit să o înregistrez cu o femeie şi veţi înţelege de ce când veţi asculta melodia şi veţi afla despre ce este vorba. Pentru mine, ea este, într-adevăr, dacă nu cea mai bună, una dintre cele mai bune cântăreţe din lume. Este incredibilă. Aş spune acelaşi lucru despre competenţa muzicală a lui Beck, Father John (Misty), Kevin Parker şi Mark Ronson”, a spus Lady Gaga. 

La acest LP, care se află în ultima fază de producţie, Lady Gaga a lucrat alături de producătorul Mark Ronson, iar Kevin Parker a ajutat-o pe interpretă să aleagă titlul pentru noul ei single.

”Kevin Parker a venit din Australia cu ideea ca începutul melodiei să fie numit «Illusion»”, a mai spus Gaga. ”Am dat totul la o parte. M-am aşezat la pian, iar Kevin la chitară şi Mark la bas. Am cântat, eu am lucrat la o maşină de scris şi ne dădeam versuri înainte şi înapoi. Pentru mine a fost important că nu a fost doar o melodie despre o iluzie, ci una în care ne putem regăsi toţi. Aşa am ales titlul «Perfect», dar trebuie să îi acord creditul lui Kevin, este un adevărat geniu muzical”, a adăugat ea.

Melodia este un comentariu pe tema reţelelor de socializare şi riscurile prezentării unei versiuni ideale a sinelui.

”Mulţi dintre noi ne întrebăm de ce sunt atât de multe lucruri false în jurul nostru care par a fi reale. Cum navigăm pe reţelele de socializare? Cum navigăm prin aceste imagini despre care ştim că sunt editate, astfel încât să descifrăm ce este realitate şi ce este iluzie? Despre asta este cântecul, despre dorinţa ca oamenii să îşi restabilească conexiunile umane”, a mai explicat artista.

”Cred că reţelele de socializare reprezintă o modalitate excelentă să ne păstrăm conectaţi cu familia şi prietenii şi pot să vorbesc cu fanii mei şi să le împărtăşesc lucrări de artă. Însă, sunt multe lucruri pe internet care nu sunt reale. Cred că oamenii se simt obligaţi să păstreze acea iluzie perfectă în vieţile lor reale. Acest cântec este despre a renunţa la acest lucru”, a adăugat ea. 

Cântăreaţa a dezvăluit că discul va fi lansat până la finalul acestui an.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Anul acesta, artista a câştigat primul său Glob de Aur pentru rolul interpretat în ”Poveşti de groază americane/ American Horror Story: Hotel” şi apare şi în cel de-al şaselea sezon al serialului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.