Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake va interpreta rolul principal în drama „Palmer”, regizată de Fisher Stevens, a cărei producţie urmează să înceapă toamna aceasta, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charles B. Wessler, premiat cu Oscar anul acesta pentru „Green Book”, va produce filmul împreună cu John Penotti şi Charlie Corwin, şefi ai SK Global. Producători vor fi şi Sidney Kimmel şi Daniel Nadler.

„Palmer”, scris de Cheryl Guerriero, urmăreşte un fost jucător de fotbal american de succes Eddie Palmer, care, după ce stat o perioadă în închisoare, revine în oraşul natal pentru a-şi repune viaţa pe picioare. Este întâmpinat de conflicte vechi şi se găseşte în ipostaza de a avea grijă de un băiat abandonat de mamă.

Timberlake a încheiat recent lucrul la producţia animată „Trolls World Tour” (DreamWorks), pentru care şi-a împrumutat vocea. Lungmetrajul animat, care va fi lansat pe 17 aprilie 2020, este o continuare a „Trolls” (2016), care a generat încasări de 346 de milioane de dolari la nivel global şi care i-a adus o nominalizare la categoria „cel mai bun cântec original” a premiilor Oscar, pentru „Can’t Stop the Feeling!”.

El a mai jucat în lungmetrajele „Inside Llewyn Davis” al fraţilor Joel şi Ethan Coen, „Trouble with the Curve” al lui Clint Eastwood şi „The Social Network” al lui David Fincher.

Stevens se află în prezent la Festivalul de la Toronto, unde prezintă documentarul „And We Go Green”, pe care l-a regizat împreună cu Malcolm Venville. El joacă şi în cel mai recent film al lui Edward Norton, „Motherless Brooklyn”, selectat de asemenea la Toronto. Actor la bază, Stevens face parte şi din distribuţia serialului „Succession” (HBO), iar anul viitor va putea fi văzut în „The French Dispatch” al lui Wes Anderson.

Fisher Stevens a semnat şi regia documentarului „Before the Flood”, produs de Leonardo DiCaprio, şi pe cea a documentarului nominalizat la Emmy „Brights Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds”. În 2010, a câştigat un trofeu Oscar pentru documentarul „The Cove” pe care l-a produs. 

Între proiectele realizate de SK Global se numără lungmetrajul de succes „Crazy Rich Asians”, serialul „Delhi Crime” şi „Hell or High Water”, cu Jeff Bridges şi Chris Pine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.