Filmul de aventuri „Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, regizat de Jake Kasdan, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 2,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul cu Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Jack Black, Danny DeVito şi Danny Glover în distribuţie a fost vizionat, în primul weekend, de 89.995 de spectatori şi a generat încasări de 2.208.805 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Filmul de animaţie „Regatul de gheaţă II/ Frozen II” a coborât pe poziţia secundă, după două weekenduri petrecute în fruntea clasamentului. În al treilea sfârşit de săptămână în care a rulat pe marile ecrane din ţară, el a generat încasări de 1.136.428 de lei.

La nivel global, producţia Disney se apropie de pragul de 1 miliard de dolari încasări. În România, el a generat până în prezent încasări totale de 8,69 milioane de lei.

Comedia „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, scrisă şi regizată de Jon Lucas şi Scott Moore, cu Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne în distribuţie, a urcat un loc, până pe trei, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 8.792 de spectatori şi a generat încasări de 189.517 lei.

O altă comedie, „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire”, a coborât două locuri în top, până pe patru, cu încasări de 181.623 de lei şi 8.954 de spectatori, în al doilea weekend de la debut.

Al treilea lungmetraj din franciza „Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels”, regizat de Elizabeth Banks, cu Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska în distribuţie, a pierdut tot două locuri în clasament, clasându-se pe cinci, după al doilea weekend în care a fost vizionat de 7.069 de spectatori şi a generat încasări de 145.502 lei.

Filmul romantic „O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas”, cu Emilia Clarke în rol principal, a urcat o poziţie în clasament, până pe şase. În al patrulea weekend de la premieră, el a fost vizionat de 5.834 de spectatori şi a generat încasări de 123.092 de lei.

„Maria, Regina României”, cu Roxana Lupu, Adrian Titieni şi Anghel Damian în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şaptea, în coborâre două locuri, după al cincilea weekend în care a fost vizionat de 7.043 de spectatori şi a generat încasări de 113.677 de lei.

„Marea provocare: Le Mans ’66/ Ford v Ferrari” a coborât tot două locuri în top. Filmul biografic, cu Matt Damon şi Christian Bale în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a opta, după al patrulea weekend de la debut, când a fost vizionat de 4.712 spectatori şi a generat încasări de 110.515 lei.

Pe locul al nouălea, în coborâre o poziţie, s-a clasat thrillerul „Doctor Sleep”, cu Ewan McGregor în distribuţie. În al treilea weekend de la premiera românească, el a fost vizionat de 2.355 de spectatori şi a generat încasări de 52.199 de lei.

Lungmetrajul fantasy „Maleficent: Suverana răului/ Maleficent: Mistress of Evil”, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a coborât tot un loc, până pe zece. În al optulea weekend de la lansare, el a generat încasări de 44.765 de lei. În total, în România, filmul a înregistrat încasări de peste 6,7 milioane de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.