Două actriţe premiate cu Oscar, Julianne Moore şi Halle Barry, vor juca în lungmetrajul ”Kingsman. The Golden Circle”, o continuare a peliculei ”Kingsman. The Secret Service”, un film cu spioni din 2014, a anunţat regizorul Matthew Vaughn, citat de nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Matthew Vaughn a dezvăluit titlul oficial al noului său film şi numele actorilor de pe afişul acestuia. Continuarea se va numi ”Kingsman. The Golden Circle”. Taron Egerton va fi Eggsy, iar Mark Strong, interpretul personajului Merlin, vor merge în Statele Unite pentru a colabora cu ”Statesmen”, o societate secretă americană de spionaj, al cărei cartier general a fost amenajat într-o falsă fabrică de whiskey. 

Ei îşi vor uni forţele cu liderul organizaţiei ”Statesmen”, Ginger, interpretată de Halle Barry, care va lupta contra personajului negativ Poppy, jucat de Julianne Moore. 

”Încerci să nu iei în considerare ce vrea publicul, dar el îşi doreşte o altă scenă, urmarea celei din biserică din prima parte”, a dezvăluit regizorul Matthew Vaughn într-un interviu acordat revistei Empire. ”Nu mai e necesar încă un masacru. Dar am alte secvenţe pe care nu le-aţi văzut niciodată”, a mai spus Matthew Vaughn. 

În momentul de faţă, Colin Firth nu este aşteptat să se întoarcă în film, însă Vaughn a vorbit de mai multe ori în trecut despre modalitatea de a resuscita personajul interpretat de Colin Firth, Harry Hart. 

Având la bază banda desenată omonimă, de Dave Gibbons şi Mark Millar, filmul ”Kingsman: Serviciul Secret/ Kingsman: The Secret Service” i-a avut în distribuţie pe actorii Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth şi Michael Caine, ca membri ai unei societăţi secrete de spioni ce încearcă să prindă un miliardar megaloman, jucat de Samuel L. Jackson, care planifică un genocid în masă. 

Filmul ”Kingsman. The Secret Service” a reprezentat un succes surprinzător pentru studiourile Fox, întrucât a generat încasări de peste 400 millioane de dolari pe plan mondial. Lungmetrajul ”Kingsman: The Golden Circle” va fi lansat pe marile ecrane pe 16 iunie 2017. 

Julianne Moore, născută pe 3 decembrie 1960, este o actriţă americană extrem de prolifică, a cărei carieră a urmat o pantă ascendentă începând din anii 1990. S-a remarcat interpretând roluri emoţionante, ale unor personaje feminine turbulente sau traumatizate, jucând atât în filme de artă, cât şi în super-producţii hollywoodiene, pentru care a câştigat numeroase trofee, inclusiv premiul Oscar. 

După rolurile din ”Poveşti întretăiate/ Short Cuts” şi ”Jurassic Park: Lumea dispărută/ The Lost World: Jurassic Park”, a fost nominalizată de patru ori la Oscar pentru interpretările sale din filmele ”Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights”, ”Sfârşitul aventurii/ The End of the Affair”, ”Orele/The Hours” şi ”Departe de paradis/ Far from Heaven”.  A impresionat apoi în alte filme de succes, precum ”Marele Lebowski/ The Big Lebowski”, ”Magnolia”, ”Hannibal”, ”Copiii tatălui/ Children of Men”, ”Un om singur/ A Single Man” şi ”Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right”. În 2015, a câştigat primul ei premiu Oscar din carieră, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru partitura din filmul ”Aceeaşi Alice/ Still Alice”.

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este actriţă, producător de film şi fost model. În 2002, a câştigat Oscarul la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul ”Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, de Marc Forster. Aceeaşi partitură i-a adus trofeul Ursul de Argint, la Festivalul de Film de la Berlin. Din palmaresul său fac parte şi un Primetime Emmy Award şi un Glob de Aur, obţinute în 2000, pentru rolul din miniseria ”Introducing Dorothy Dandridge” (1999). Cel mai recent film în care deţine rolul principal este ”Kidnap”, de Luis Prieto, care va fi lansat annul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.