Actorul Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că l-a lovit pe managerul de locaţie al echipei filmului „City of Lies”, despre moartea lui Notorius B.I.G., scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Greg "Rocky" Brooks susţine, în plângerea depusă la un tribunal din Los Angeles, că Depp l-a lovit de două ori cu pumnul şi că a fost concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acţiona în judecată în urma incidentului petrecut pe platourile de filmare.

Brooks i-a dat în judecată şi pe regizorul filmului şi producătorii acestuia, cerând daune nespecificate.

În filmul „City of Lies”, programat să fie lansat pe 7 septembrie, Johnny Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat mai mulţi ani moartea rapperului Notorious B.I.G. (1972-1997), al cărui nume real era Christopher Wallace. 

Brooks spune că, în aprilie 2017, când producţia era filmată sub numele „Labyrinth” la hotelul Barclay din centrul oraşului Los Angeles, l-a informat pe regizorul Brad Furman că un cadru cu Depp urma să fie ultimul filmat în noaptea respectivă afară, din cauza aprobării primite.

Potrivit documentelor depuse, Furman l-a forţat pe Brooks să îşi depăşească atribuţiile şi să îl anunţe el pe Depp că filmările aveau să se încheie. Brooks a declarat că Depp, care părea băut, i-a strigat mai multe obscenităţi şi, „furios”, l-a lovit cu pumnul în zona toracică.

Înainte ca gărzile de corp să îl îndepărteze, Depp i-ar fi strigat lui Brooks, care nu a reacţionat: „Îţi dau 100.000 de dolari să mă loveşti în faţă acum!”.

Brooks a afirmat că a revenit pe platouri lunea următoare, când i-a fost cerut de către producătorul de la Good Films Productions să scrie şi să semneze o declaraţie prin care se angaja să nu intenteze proces în urma incidentului. Managerul de locaţie a spus că a fost concediat imediat după ce a refuzat.

Părţile implicate în proces nu au comentat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.