Jeremy Renner şi-a sărbătorit cea de-a 52-a aniversare cu un mesaj de recunoştinţă pentru echipa medicală care l-a îngrijit. Actorul continuă să se recupereze după rănile suferite în urma unui accident cu plugul de zăpadă, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mulţumesc renumitei echipe medicale de la UTI pentru că aţi început această călătorie”, a scris Renner alături de o imagine distribuită pe Instagram. Instantaneul îl arată pe actor într-un pat de spital, înconjurat de medici şi asistente. 

Postarea de vineri este a treia actualizare distribuită de Renner de când a fost spitalizat.

El a suferit două intervenţii chirurgicale pentru traumatisme toracice şi leziuni ortopedice, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă în ziua de Anul Nou lângă casa sa din Nevada. Vedeta Marvel curăţa zăpada de pe o alee privată când a avut loc accidentul, a declarat anterior agentul lui pentru CNN.

Renner a împărtăşit, de asemenea, un scurt videoclip cu fani care dansează pe „In Da Club” a lui 50 Cent pentru a-i ura la mulţi ani şi le-a mulţumit.

Câţiva alţi actori i-au trimis urări. „La mulţi ani unuia dintre cei mai duri băieţi pe care îi cunosc”, a scris Chris Evans pe Instagram alături de o fotografie cu Renner. 

Şeriful din comitatul Washoe, Darin Balaam, a declarat la o conferinţă de presă de marţi că snowcat-ul lui Renner, plug folosit pentru curăţarea zăpezii, a început să se rostogolească în timp ce Renner nu se afla pe scaunul şoferului. El a fost rănit în timp ce încerca să intre înapoi în maşină, a spus Balaam. Membrii familiei lui Renner erau cu el când a fost rănit.

Din cauza vremii dificile, un elicopter a fost folosit pentru a transporta Renner la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.