Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la aproape două decenii după prima lor relaţie extrem de mediatizată atunci, potrivit documentelor judiciare pzblicate sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV. 

Cântăreaţa a publicat pe Facebook o fotografie în care apare cu verighetă. 

Cea care este şi femeie de afaceri, cu o linie de cosmetice şi parfumuri ce-i poartă numele, a anunţat în aprilie logodna cu actorul într-un scurt videoclip. Vizibil emoţionată, ea admiră un inel cu piatră verde. 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru "Gigli" şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.  

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni. 

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din "Argo" sau "Gone Girl", a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.