Jason Momoa a păstrat echilibrul atunci când a venit vorba de pregătirea pentru cel mai recent rol al său. Actorul, în vârstă de 44 de ani, a declarat că nu a fost nevoie să ajungă la extreme pentru a fi în formă de luptător pentru Aquaman şi Regatul pierdut, care va apărea în cinematografe la 22 decembrie, relatează People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu număr calorii. Pur şi simplu mănânc", a declarat Momoa pentru E! News.

Planul său alimentar a fost, de asemenea, complet flexibil - nu multe lucruri au fost interzise, a spus el. Când a fost întrebat ce a mâncat în perioada premergătoare şi în timpul filmărilor, el a răspuns: "Totul. Pentru că arzi atât de multe calorii, eu doar mănânc şi consum. Sunt în continuă mişcare şi lucrez zile lungi".

"Pur şi simplu înghit şi apoi muncesc din greu", a adăugat el. "Muncesc din greu, mănânc din greu, joc din greu, pur şi simplu o fac".

În timp ce interpretarea supereroului înseamnă să îşi arate fizicul musculos, Momoa a declarat că regimul său alimentar şi de fitness este mai mult pentru a-şi menţine corpul sănătos pentru a filma scene solicitante din punct de vedere fizic.

"Nu o fac cu adevăratt din vanitate. Este mai mult pentru a nu mă răni. Trebuie să fii pregătit. Îţi pui un costum care va cântări 40 de kilograme. Trebuie să fii capabil să te mişti. Genul ăsta de acţiune îţi pune multă greutate pe genunchi. Aşa că o faci ca să nu te răneşti", a spus el.

Momoa s-a destăinuit, de asemenea, despre cum fanii vor avea ocazia să vadă o nouă latură a lui Aquaman în viitorul film, deoarece personajul este acum soţ (Amber Heard o interpretează pe soţia Mera) şi tată.

"Sunt toate lucruri pe care nu am apucat să le joc în ultimele patru filme pe care le-am făcut", a declarat actorul pentru E! News, adăugând: "Sunt de genul: "Oamenii trebuie să vadă această latură a lui". Aşa că asta a fost cererea mea şi cred că oamenilor le va plăcea foarte mult".

Într-un clip din culisele filmului lansat luna trecută, Momoa a declarat: "Mă simt bine că m-am întors".

Continuarea filmului original din 2018 îl urmăreşte pe Aquaman în timp ce Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) se întoarce pentru a încerca din nou să se răzbune pe Atlantis. Aquaman şi fratele său vitreg (Patrick Wilson) îşi unesc forţele pentru a-l opri pe Black Manta să distrugă regatul.

În clip, Mateen II, în vârstă de 37 de ani, l-a lăudat pe Momoa pentru că a adus un punct de vedere unic în interpretarea celebrului personaj din benzile desenate. "Jason şi-a adus propria persoană şi stilul său, gustul şi cultura sa. El a prezentat lumii această latură a lui Aquaman", a spus el.

În 2018, „Aquaman”, regizat de James Wan („Saw”, „Insidious”, „Fast and Furious 7”), a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.