Actorii Jamie Foxx şi Katie Holmes s-au despărţit după şase ani de relaţie, relatează site-ul pagesix.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul, recompensat cu Oscar pentru rolul Ray Charles interpretat în filmul biografic din 2004, a fost fotografiat alături de cântăreaţa Sela Vave, iar apropiaţi ai săi au confirmat că Foxx s-a despărţit de Holmes încă din luna mai, după ce au participat la gala Met de anul acesta.

Katie Holmes şi Jamie Foxx şi-au început relaţia în 2013, la un an după ce ea a divorţat de actorul Tom Cruise. După mai mulţi ani în care au fost discreţi, la gala Grammy din 2018 au putut fi fotografiaţi împreună.

O sursă a Us Weekly a precizat că actriţa a fost cea care a dorit separarea.

Jamie Foxx, în vârstă de 51 de ani, este cunoscut din filme ca „Dream Girls” (2006), „Django Unchained” (2012) şi „Robin Hood” (2018).

Katie Holmes, în vârstă de 40 de ani, a putut fi văzută în „Wonder Boys” (2000), „Phone Booth” (2002), „Batman Begins” (2005) şi, mai recent, în „Logan Lucky” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.