Jackie Stallone, celebru astrolog şi mama actorilor Sylvester şi Toni D'Alto şi a cântăreţului Frank, a murit la vârsta de 98 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frank Stallone a anunţat pe Facebook decesul ei. „A murit în somn, aşa cum şi-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă”. 

Jackie Stallone a fost cunoscută mai ales ca medium şi a scris mai multe cărţi despre astrologie. A fost campioană de fitness şi figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, celebră în anii 1980.

Jacqueline Frances Labofish s-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington D.C. În adolescenţă, a fugit de acasă pentru a lucra ca acrobat pentru Ringling Bros. şi circul Barnum & Bailey. A fost apoi stilist şi dansatoare.

A fost căsătorită de trei ori. În prima căsătorie, cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist, s-au născut Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. Mariajul a durat 12 ani. Apoi, ea s-a căsătorit cu Anthony Filiti, în 1959, şi l-a născut pe D’Alto, în 1964. Toni D’Alto a murit în 2012, din cauza unui cancer. Cu Stephen Devine era căsătorită din 1998. Ea a avut şase nepoţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.