Invitaţiile la nunta prinţului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise, a anunţat, joi, Palatul Kensington, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la cununia prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Aceste persoane au fost invitate şi la o recepţie organizată de Regina Elizabeth a II-a la St George's Hall.

Invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle (Foto: Twitter/ Palatul Kensington)
Invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle (Foto: Twitter/ Palatul Kensington)

Invitaţiile, care au margini aurite, poartă insigna Prinţului Charles, care reprezintă trei pene. Acestea au fost realizate de Barnard & Westwood, companie care deţine din anul 1985 mandatul regal pentru tipărire şi legătorie. 

Prinţul Harry şi Markle vor sărbători, de asemenea, alături de 200 de invitaţi, la o petrecere privată organizată de Prinţul Charles, care va avea loc seara.

Palatul Kensington a refuzat să dezvăluie numele invitaţilor. 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.