Înregistrarea unei piese cântate în 1965 de David Bowie ar putea fi vândută joi, la o licitaţie din Anglia, pentru mii de lire sterline, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântecul, intitulat „I Want Your Love” şi înregistrat în 1965 de Bowie, adolescent pe atunci, şi grupul The Lower Child, a fost scris de John Dee şi Jack Tarr şi produs de Shel Talmy, care a mai lucrat cu The Kinks şi The Who, pentru piese ca „You Really Got Me”, „Sunny Afternoon”, „My Generation”, „I Can’t Explain”, şi pentru două dintre primele single-uri ale lui Bowie, care la acea vreme cânta sub propriul nume, în Davy Jones and the Lower Third.

El a adoptat numele Bowie un an mai târziu, după ce David Jones de la The Monkees a devenit celebru.

Discul este aşteptat să fie cumpărat pentru 8.000 - 12.000 de lire sterline în licitaţia de la Wessex Auction Rooms.

Aceeaşi casă de licitaţii a vândut alte două înregistrări puţin cunoscute ale lui Bowie din perioada respectivă - una din 1966, „I Do Believe I Love You”, şi una din 1967, „Run Piper Run”.

Cumpărătorul nu va avea dreptul asupra înregistrări sau de publicare a ei. Înregistrarea provine din arhiva producătorului şi reprezintă mai degrabă un demo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.