Inele din aur, cu diamante şi safire rare, seturi de cercei şi coliere din perle, lanţuri cu pandantive deosebite care poartă numele unor branduri renumite precum Tiffany, Fabergé, Cartier, Pheres, Masriera sau care au fost purtate de Rihanna şi Beyoncé, vor fi puse în vânzare la Artmark, în cadrul Licitaţiei de Bijuterii care va avea loc pe 11 decembrie, de la ora 19.00, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beyoncé şi Rihanna au ales să poarte la evenimente inele realizate de brandul exclusivist Pheres şi care, acum, se găsesc în Licitaţia de Bijuterii. 

Pereche de cercei Faberge din aur, decoraţi cu email şi diamante
Pereche de cercei Faberge din aur, decoraţi cu email şi diamante

Inelul "Azalea" a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului Rihanna Drive în Barbados, iar modelul inelului din aur "Queen Bey", decorat cu diamante în formă de inimă, a fost purtat de Beyoncé cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017. Piesele, rare, au o valoare estimată între 3.000 şi 6.000 de euro. 

Spectaculoasă broşă Masniera, în manieră art-nouveau
Spectaculoasă broşă Masniera, în manieră art-nouveau

O suită de bijuterii din licitaţie poartă semnătura celebrului atelier rusesc Fabergé, renumit pentru producţia de bijuterii de artă şi cunoscut îndeosebi pentru Ouăle Fabergé - realizate din metale şi pietre preţioase. Printre rarele obiecte se numără şi deosebitul inel şi perechea de cercei din aur, decorate cu email şi diamante, cu o valoare estimată între 4.000 şi 6.000 de euro.  

Inel Faberge din aur decorat cu email şi diamante
Inel Faberge din aur decorat cu email şi diamante

Cele 250 de loturi din Licitaţia de Bijuterii reprezintă piese rare, vechi, cu preţuri de pornire de 20 de euro şi care ajung până la 20.000 de euro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.